This project is read-only.

Account name inconsistencies in AD & People Packs

In the AD pack there are two users with account names: Frank Martinez COO Executive frankm pass@word1 Phyllis Harris Marketing Specialist Marketing phyllish pass@word1 that don't correspond to ...

Id #1695 | Release: None | Updated: Mar 17, 2015 at 2:48 PM by changeadvocate | Created: Oct 15, 2014 at 2:24 AM by johnmcalvert

Error while installing Self Service BI Demo

Hi guys, I am facing issues while installing Self Service BI Demo. My environment: Windows Server 2008 R2 SharePoint 2013 SQL Server 2012 Domain Name: companydomain.com I am attaching screenshots ...

Id #1625 | Release: None | Updated: May 9, 2014 at 5:38 AM by hiteshrmd | Created: May 9, 2014 at 5:37 AM by hiteshrmd

Self-Service BI Demo 15.2.7 - Restore-SPSite fails

I am getting an InvalidData error on the Self-Service BI Demo 15.2.7 when it tries to do the Restore-SPSite. The script completes but then I am not able to open http://intranet.contoso.com/ (HTTP...

Id #1616 | Release: None | Updated: Nov 25, 2015 at 3:24 AM by mclearner | Created: Apr 22, 2014 at 1:16 PM by rodanie

SQL Package missing setup

Hi, I've installed twice SQL package (after AD package). In both setups it didn't install SQL Management studio so I've installed it manually.

Id #1546 | Release: None | Updated: Oct 8, 2013 at 3:41 PM by The_Drunky_King | Created: Oct 8, 2013 at 12:32 PM by The_Drunky_King

Telco Site Collection Not Created

Installed everything, and everything seems to work except the Telco dashboard demo. It links to /sites/telco, but that site collection does not even exist.

Id #1527 | Release: None | Updated: Mar 22, 2015 at 9:59 AM by iasanders | Created: Aug 31, 2013 at 3:21 PM by smoupre

  • 1-5 of 5 Work Items
    • Previous
    • 1
    • Next
    • Showing
    • All
    • Work Items